Pristupnica.


PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU OSOBNIH PODATAKA:

Sve ovdje iznesene osobne podatke, kao i sve osobne podatke koje ću kao član SING-a dostaviti i/ili dostavljati SING-u, u svrhu ostvarenja svojih prava i obveza slijedom članstva u sindikatu, dajem i ustupam SING-u dragovoljno. Ovlašćujem SING da kao „voditelj obrade osobnih podataka“, sve moje dragovoljno ustupljene osobne podatke obrađuje, (prikuplja, pohranjuje, prenosi/ustupa...itd.) i istima raspolaže, na način propisan i utvrđen mjerodavnim, primjenjivim i važećim propisima (Opća uredba EU, Statut/Pravilnici SING-a, Zakon, i sl.) i to sve do mog opoziva date privole.

IZJAVA

  1. Molim da me se na temelju ove pristupnice učlani u Kasu uzajamne pomoći Sindikata naftnog gospodarstva te izjavljujem da prihvaćam Pravilnik KUP-a SING-a.
  2. Slanjem ove pristupnice ovlašćujem SING da moj mjesečni članski ulog naplaćuje obustavom od moje plaće kod mog poslodavca.
  • Mjesečna članarina iznosi 2,65 € (20,00 kn)
  • U Fond se može učlaniti samo član Sindikata
  • Ukoliko želi, član Fonda može plaćati dvostruku članarinu i ostvariti pravo na potporu za svog supružnika. Ovo pravo se odnosi samo na supružnika koji nije zaposlen u poduzeću u kojem djeluje SING

IZJAVA

Prihvaćam prava i obveze koje proizlaze iz pravilnika HFBO i suglasan/a sam da mi poslodavac na ime članarine usteže 2,65 € (20,00 kn) za člana ili ukupno 5,30 € (40,00 kn) za člana i supružnik, od moje mjesečne neto plaće i da istu uplati na žiro račun Fonda.